Menu z ceremonii rozdania Złotych Globów. Dzisiaj w nocy 70te rozdanie Złotych Globów. Obejrzałam większość nominowanych filmów i wieczorem oglądając galę, będę obstawiać swoich faworytów. W towarzystwie fantastycznych przyjaciół i przy pysznym jedzeniu, bo wiadomo, że taka impreza nie może odbyć się bez jedzenia.

Menu przygotowanli szefowe kuchni z Beverly Hilton Suki Sugiura i Executive Pastry Chef Thomas Henzi. Oto ono:

Appetizers:

  • – grillowany karczoch serwowany z koprem, pomidorem i musem limonkowym
  • – tarta z japońskiej dyni Kabocha i suszonych pomidorów
  • – pieprzowo-miodowy ser kozi

Danie główne:

  • – wędzony stek Flat Iron
  • – okoń morski z Pacyfiku

Deser:

  • – mus Cappucino

Menu serwowane będzie z 2004 Grand Vintage Moet et Chandon champagne. Zyczę Wam i sobie udanego wieczoru 🙂

Jeśli język angielski nie jest Wam obcy, tutaj znajdziecie przepisy na powyższe dania:

Recipes-for-Press

globymenu

zdjęcia pochodzą ze strony Golden Globes Awards

Zapisz

Zobacz rowniez:

Written by Diana Domin