Dzisiaj z ogromną przyjemnością polecam Wam książkę kucharską „Gotowi by gotować” Agnieszki Kręglickiej. Książka kucharska z polskimi potrawami dla nastolatków.
Nie tylko do zjedzenia, ale przede wszystkim do przygotowania, bo gotować najlepiej od najmłodszych lat. Pani Agnieszka od zawsze była dla mnie guru jeśli chodzi o gotowanie i tak nadal jest, a z książki dla nastolatką taki kulinarny gamoń jak ja też się może wiele nauczyć 😉
Wyczulona jestem zawsze na szatę graficzną książek i nie tylko, a tutaj podoba mi się wszystko. Dodatkowo w książce znajdziecie kilka zdjęć z najlepszego ekologicznego gospodarstwa jakie znam czyli z Gospodarstwa Gozdalików. Zdjęcia wykonał Kevin Demarii. Co roku zaopatrujemy się w pyszne i zdrowe warzywa i owoce właśnie u nich. Spotkać ich możecie na targu w środy w Fortecy, a w sobotę na BioBazarze na Żelaznej.